Подготовка за FCE и CAE

FCE /FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH/ и  CAE / Certificate in Advanced English/ са международни изпити, които са признати от голяма част от университетите по света. Важно предимство на тези сертификати е, че те са безсрочни. Това е причината повечето хора, търсещи уроци по английски, с цел подготовка за сертификат, да се насочват именно към тях.

 • FCE показва владеене на английски език над средното ниво. Той съответства на B2 от Общоевропейската езикова рамка.
 • CAE показва умения за свободно общуване на английски  и съответства на ниво С1-2.

Съществуват и други изпити, които могат да ни подсигурят международен сертификат. Ако не сте решили към кой да се насочите, може да се обърнете към учителя си по английски език от ЕЦ Проспект, който най-правилно ще ви посъветва, преценявайки възможностите ви.
Ако за общ или бизнес английски език може да разчитате на самоподготовка, когато става въпрос за международни изпити, е нужно да потърсите индивидуални уроци. Освен че подготовката ви ще е много по-плодотворна, индивидуалното обучение по английски език ще доразвие идеята, която влагате във вашата подготовка. Подборът на правилният курс по английски език и правилният учител е от решаващо значение за резултата, който ще постигнем по-късно. Учителят по английски език не трябва да бъде просто обучаващ, а човек, на който можем да се доверим. Той отговаря за подбора на материалите, за методите на обучение, за оценката на резултатите ни.  Не е достатъчно само да намерим курс по английски език, важно е да го подберем правилно.

 • New English File

  New English File e система за обучение по общ английски език предназначена за студенти и възрастни. Покрива всички нива на обучение, които предлагаме. Идеална отправна точка за всички които желаят да научат езика!
 • Business One:One

  Системата Business One:One на Oxford е за обучение по бизнес английски. Покрива специфични области от професионалното общуване, обмен на информация и преговори с партньори. Подходяща е за професионалисти и хора които се нуждаят от английски в своята служебна дейност!
 • IELTS

  New Insight into IELTS е учебна система за подготовка за изпита по IELTS. Съдържа ценна информация и съвети за изпита и ви дава необходимата подготовка за постигане на максимален резултат на изпита.
 • FCE Result/ CAE Result

  FCE Result и CAE Result са учебници, създадени специално за изпитите за придобиване на сертификат FCE/CAE на Cambridge. Покриват всички части от изпита, като предоставят възможност за отлична подготовка!
  0898 21 35 17

Хората все повече осъзнават значението на езиковото обучение и това доведе до нарастващ брой курсове предлагани в София и другите градове в България. Освен броя на езиковите центрове, предлагащи разговорен английски и бизнес английски, в последните години се засили предлагането на частни уроци за подготовка по водещите сертификати, позволяващи развитие на курсиста извън рамките на собствената му страна. Индивидуално, групово или онлайн обучение са вариантите за подготовка за тези международни изпити. Нарастващият избор е колкото полезен за нас, толкова и подвеждащ, защото може дълго време да се лутаме при отсяването на вариантите.
И все пак това не бива да ни спира от смяната на един езиков център с друг, в  опит да намерим най-подходящия за нас. Все пак става въпрос за сериозен изпит, който изисква доста умения от ваша страна.
FCE и CAE, както повечето подобни изпити, се състоят от няколко части: четене с разбиране, писане на текст, употреба на езика, слушане и говорене. Тези изпити могат да се държат в компютърен или хартиен вариант, което е допълнително улеснение за вас.
В крайна сметка, който и сертификат да изберете, ползата от тях е безспорна. Това е следващата стъпка във вашето развитие, доказателство за вложените усилия в езиковото ви обучение.

Цени за учебен час(40 мин.):

 • Английски А1-B2: 15 лв.
 • Бизнес Английски/C1-C2: 17 лв.
 • IELTS, FCE/CAE, TOEFL: 17 лв.
 • Цените са валидни при предплащане на 10 уч. часа.
 • phone: 0898213517
 • email: info (at) urocite.eu

Езиков център Проспект © 2009-2016 | Контакти