Езиков център Проспект

Езиков център Проспект ще Ви осигури персонализирано индивидуално обучение по английски език!
Има изобилие от предлагане на частни уроци по английски в София, но само тук Вашето езиково обучение ще  бъде съобразено най-точно с това, което искате да постигнете, в удобно за вас време.
За да получите най-добри резултати, ние ще подберем правилния учител по английски език за Вас и правилния метод, с който най-добре да усвоите материала.
Не случайно тук сме специализирани в индивидуално обучение по английски, тъй като това е най-добрият начин целия процес да бъде подчинен на Вашите индивидуални нужди. Въпреки високата квалификация на учителите в центъра, цените са достъпни и съобразени с останалите на пазара.
Може да изберете разговорен английски, където ще се изградят или усъвършенстват Вашите възможности да се изразявате на английски език.  Ще имате възможност да дискутирате разнообразни теми, да се проследи граматиката Ви и да се отстранят пропуските.
Ако изберете бизнес английски ще бъдете подготвени за работа със специфичните изрази и думи в бизнеса. Вече спокойно ще можете да съставяте специфична кореспонденция или да водите разговори в работната среда.
За Ваше удобство Езиков център Проспект може да Ви предложи уроци по английски онлайн. Макар офиса на езиковия център да се намира на изключително удобно място - в центъра на София, до Съдебната палата, този нов метод на обучение е много подходящ за хора, които не могат да отделят време за ходене на място. Изучаването на английски онлайн е не само приятно заради атмосферата на домашната обстановка, но и изключително полезно заради спокойствието на курсиста, който спокойно може да разполага с времето си.
Тук ще намерите и правилната подготовка за специализирани изпити, с които ще си отворите вратите към света- IELTS, FCE, CAE.
Владеенето на английски език е важно за Вас. Оставете се в ръцете на специалистите и скоро сами ще се убедите, че живота Ви може да се промени само с тази малка стъпка.

 • New English File

  New English File e система за обучение по общ английски език предназначена за студенти и възрастни. Покрива всички нива на обучение, които предлагаме. Идеална отправна точка за всички които желаят да научат езика!
 • Business One:One

  Системата Business One:One на Oxford е за обучение по бизнес английски. Покрива специфични области от професионалното общуване, обмен на информация и преговори с партньори. Подходяща е за професионалисти и хора които се нуждаят от английски в своята служебна дейност!
 • IELTS

  New Insight into IELTS е учебна система за подготовка за изпита по IELTS. Съдържа ценна информация и съвети за изпита и ви дава необходимата подготовка за постигане на максимален резултат на изпита.
 • FCE Result/ CAE Result

  FCE Result и CAE Result са учебници, създадени специално за изпитите за придобиване на сертификат FCE/CAE на Cambridge. Покриват всички части от изпита, като предоставят възможност за отлична подготовка!
  0898 21 35 17

Цени за учебен час(40 мин.):

 • Английски А1-B2: 15 лв.
 • Бизнес Английски/C1-C2: 17 лв.
 • IELTS, FCE/CAE, TOEFL: 17 лв.
 • Цените са валидни при предплащане на 10 уч. часа.
 • phone: 0898213517
 • email: info (at) urocite.eu

Езиков център Проспект © 2009-2016 | Контакти